Veelgestelde vragen

Bij het Sinterklaashuis Eindhoven krijgen we veel vragen. Deze hebben we hieronder uitgewerkt met het antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op via email info@sinterklaashuis-eindhoven.nl.

De rondleiding in het Sinterklaashuis duurt ca. 50 minuten, hierna kan je nog een bezoek brengen aan de Pietendisco.

In verband met de privacy wetgeving is het niet toegestaan om foto’s te maken. Er is wel de mogelijkheid tijdens de rondleiding om een professionele foto te laten maken met Sinterklaas. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Kinderwagens en buggy’s dien je bij de entree van het Sinterklaashuis achter de laten. De locatie is rolstoeltoegankelijk. (Er is geen invalidentoilet).

Gekochte tickets kunnen in principe niet worden geannuleerd volgens onze algemene voorwaarden. Indien er sprake is van overmacht kan je contact opnemen met de organisatie via mail info@sinterklaashuis-eindhoven.nl.

Je kan de tickets niet ruilen voor een ander tijdslot. Indien er sprake is van overmacht kan je contact opnemen met de organisatie via mail info@sinterklaashuis-eindhoven.nl.

Je kan de tickets niet ruilen voor een ander tijdslot. Indien er sprake is van overmacht kan je contact opnemen met de organisatie via mail info@sinterklaashuis-eindhoven.nl.

Dit kan in principe niet, maar bij hoge uitzondering, bijvoorbeeld in geval van overmacht, kunnen we bekijken of het nog mogelijk is. Neem contact op met de organisatie via mail info@sinterklaashuis-eindhoven.nl.

De tickets worden verstuurd naar je e-mail adres. (check ook je spambox). Kan je ze niet terugvinden, neem dan contact op met de organisatie via e-mail info@sinterklaashuis-eindhoven.nl.

De openingstijden voor publiek zijn als volgt:

– Maandag en dinsdag is het Sinterklaashuis gesloten.

– Op woensdag is het Sinterklaashuis geopend vanaf 12.30 u tot 18.00 u  (17.00 u laatste tour) Op donderdag en vrijdag vanaf 14.00 u tot 18.00 u (17.00 u laatste tour).

– Op zaterdag en zondag is het Sinterklaashuis geopend vanaf 10.00 u tot 18.00 u (17.00 u laatste tour).

Voor kinderen (vanaf 1 jaar) en volwassenen dien je een eigen entreekaartje te kopen.

Parkeren kan in de buurt van het Sinterklaashuis op de St Antoniusstraat of op de parkeerplaats van het Philips Stadion.

We zijn super blij met vrijwilligers. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via deze link  (https://sinterklaashuis-eindhoven.nl/vrijwilligers-info/) of door een mail te sturen naar vrijwilligers@sinterklaashuis-eindhoven.nl.

 Jazeker, voor scholen hebben wij een speciaal programma op woensdag, donderdag en vrijdag. Neem daarvoor contact op via mail scholen@sinterklaashuis-eindhoven.nl.

Het is natuurlijk superleuk een kinderfeestje te organiseren in het Sinterklaashuis. Je kunt daarvoor gewoon tickets kopen via de website en na de rondleiding afsluiten met een drankje en bijvoorbeeld zakje chips in de Pietendisco